Άγριες Μέλισσες - Δευτέρα 23/11

Διασκέδαση

Subscribe στον ANT1: goo.gl/ZMEbdx
Δες ολόκληρα επεισόδια αποκλειστικά στο www.antenna.gr
👇👇👇👇👇😀😀😀
Like us on Facebook: goo.gl/ZOzQvD
Follow us on Twitter: goo.gl/bu5Quh
Follow us on Instagram: goo.gl/bhKQLz
Official Website: goo.gl/DKMSnn

Σχόλια

 • Alexandra Gavrilidi
  Alexandra GavrilidiΠριν 4 ημέρες

  Ο Β Μπισμπίκης που παίζει τον άσχημο ρόλο του Βόσκαρη, είναι η έκπληξη της νέας σεζόν. Εξαιρετική ερμηνεία .... η έκφραση του προσώπου του , οι κινήσεις του , ο τρόπος που μιλάει ακόμη και ο τόνος της φωνής του... Σε πείθει να τον αντιπαθήσεις και να τον μισήσεις ... Τρελή δουλειά από τον ηθοποιό χίλια μπράβο .... Συγχαρητήρια !!

 • Σταυρούλα Μπόλου
  Σταυρούλα ΜπόλουΠριν 4 ημέρες

  Η Ελενη θα βιει απο την φυλακή

 • kiriaki stougianni
  kiriaki stougianniΠριν 4 ημέρες

  apo tis kaliteres seires

 • Astrid
  AstridΠριν 5 ημέρες

  Τον πούλο, Βόσκαρη. Και επι της ευκαιρία, έχω να πω πως όσοι άνδρες, έχετε προβλήματα με την μητέρα σας, να πάτε σε ψυχίατρο και να μη ψάχνετε γυναίκες θύματα να βγάλετε την τρέλα σας.

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 4 ημέρες

  @Astrid Τι να πω... Αυτό που σκέφτομαι είναι η ευτυχία και η ηρεμία της Ελένης πια. Τώρα με ποιόν θα είναι τι σχέσεις θα έχει με τις αδελφές της και με τον μικρό όλα αυτά τα βάζω σε δεύτερη μοίρα. Απλώς θέλω να την δω βασικά ήρεμη ήσυχη και ευτυχισμένη κάτω από την λεύκα. Και ότι έχει να γίνει ας γίνει. Απλώς αυτη την γυναίκα επιβάλλεται κάποτε να την δούμε να ζει μέσα σε απόλυτη ηρεμία και γαλήνη και να έχει ησυχάσει πια να έχει ξεμπερδεψει με όλους και με όλα.

 • Astrid

  Astrid

  Πριν 4 ημέρες

  @Laoura BallasΓια να δούμε. Εσύ πως θα ήθελες να τελειώσει?

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 4 ημέρες

  @Astrid πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε happy end για λίγους.

 • Astrid

  Astrid

  Πριν 4 ημέρες

  @Laoura Ballas Και εγώ το ίδιο. Σκέφτομαι τι τέλος θα μπορούσε να έχει. Άραγε μια σειρά με τόσο σκοτεινή πλευρά, θα τελείωνε με ρομαντικό happy end. Δηλαδή στο τέλος να είναι μαζί και ευτυχισμένοι ο Λάμπρος με την Ελένη(?) Άντε να δούμε.

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 4 ημέρες

  @Astrid να είσαι καλά . Για να δούμε τι θα δούμε πάλι. Γιατι εγώ έχω προβληματιστεί με όλες αυτές τις ανατροπές.

 • Greek killer005
  Greek killer005Πριν 5 ημέρες

  ΒΟΣΚΑΡΗ ΨΥΧΑΡΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ!!!

 • Mar Mar
  Mar MarΠριν 5 ημέρες

  Παρατηρησατε που οταν ο Δουκας μαθαίνει από την Μυρσίνη οτι α Βοσκαρης ηρθε και την βρήκε, της είπε εντονα: "Σου ειχα πει να μην έχεις παρτίδες με τον Βοσκαρη?" ? Ένα ακόμα καμπανάκι για το παρελθόν που ήταν ο Βοσκαρης επιστάτης στο Σεβαστεικο.

 • my life is Maria 21
  my life is Maria 21Πριν 5 ημέρες

  Ο Μπάμπης θα οδηγήσει το ασιμηνακι να περνάει ουσίες αλλά πιστεύω δε θα τραβήξει πλ γτ θα περάσουν λάθος μνμ..!!

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 3 ημέρες

  @Mar Mar Και Mar Mar πάνω απ' όλα.🌸🌸🌸🌸🌸🌸

 • Nikos Raptis

  Nikos Raptis

  Πριν 3 ημέρες

  @Mar Mar Αγαπητή Mar Mar καλησπέρα,,πρώτα πρώτα ευχαριστώ πάρα πολύ γιά την εκτίμηση,,τά αιστίματα είναι αμιβαία,,,,όσο γιά τό σχόλιόσου μέ βρίσκει λύγο κουμπομένο,,,,γιατί δέν προσέξατε τήν τελευταία παράγραφόμου,,,,δέν λέω εγώ να εφερναν ένα γραβατομένο νά παραστίσει τό Σεβαστέηκο σέ λανθάνουσα μορφή,,,...λέω,,,,,καί τον ίδιο ρόλο τού Μπάμπη νά εκτελούσε αλλά δέν θά ήταν μέ κουτσαβακίστικο τρόπο,,,πάλη θά εξέπεμπε τά ίδια μηνίματα......Εκτός τής περιπτώσεως τήσ Ασημίνας η λοιπή σημπεριφοράτου τή μηνίματα εκπέμπει?? πού κοιτούσε την Αμαλία μέ τό διευθαρμένο μυαλότου όταν παει αυτή νά του φέρει τό γάλα μετα τήν καριδόπιτα,,,,ξερω θά μού πήτε οτι γενικά η συμπεριφορατου είναι απόρεια τού μπούλιν πού εχει υποστει μικρός,,,,εντάξι,,,,,και πάλη λεω εγώ φέν είμαι σεναριογράφος ,,καί αυτό φένετε δέν τό προσεξατε,,,πάντος καί μόνο πού μού απαντίσατε ευχαριστώ ,,,θα περιμένουμε τήν εξέλιξη μέ αγωνεία,,,ΓΕΙΑ ΣΟΥ....

 • Mar Mar

  Mar Mar

  Πριν 3 ημέρες

  @Laoura Ballas Εντωμεταξύ σε αυτό το νημα σχολίων ειναι μαζεμένοι σχολιαστές που εκτιμώ.. Λάουρα, Ιωάννα, κ. Νίκο 🌹🌹🌹

 • Mar Mar

  Mar Mar

  Πριν 3 ημέρες

  @Nikos Raptis Ίσως στον μελλον η Ασημίνα οταν δει που την κατεληξε η ζωή της στο Σεβαστεικο ( στις ουσίες) να την ξυπνήσει και να συνειδητοποιήσει ότι το μεγαλύτερο λάθος της ηταν να εχει για οικογένεια της το τοξικό Σεβαστεικο!

 • Mar Mar

  Mar Mar

  Πριν 3 ημέρες

  @Nikos Raptis Το να ασχοληθεί η αρχόντισσα του χωριού με έναν λαϊκό, πλακατζη, χύμα τυπο σαν το Μπάμπη προφανώς θα έχει και αυτο το μήνυμα του κσι το νόημα του. Υπαρχουν οι θεατές που ασχολουνται μόνο με το τι θα γινει παρακάτω (χωρίς να εμβαθύνουν στους ρόλους), αυτοί που αναλύουν τους ρόλους, αυτοί που ψάχνουν τα μηνύματα που περνάει η σειρά, αλλοι που τα συνδυάζουν κλπ. Εγω σας προτείνω, επειδή είστε ένας κύριος με βάθος, να χαλαρώσετε, να το απολαύσετε και απο αυτά που σας μοιάζουν παρατραβηγμενα να κρατάτε μόνο το μήνυμα που δίνουν. Για παράδειγμα στο οτι η Ασημίνα θα ασχοληθεί με έναν τύπο σαν τον Μπάμπη και οχι με έναν ομορφονιο, βλέπω νόημα. Δεν της λείπει της Ασημίνας ο όμορφος άντρας, ο κουστουμάτος και ο σοβαροφανης. Αυτα τα έχει! Ολοι οι άντρες του Σεβαστεικου όμορφοι, κουστουματοι και σοβαροφανεις είναι. Και με όλα αυτά καλύπτουν και τη σαπίλα. Της λειπει η ανεμελιά, η ξεγνοιασιά, το να φάει μια μπουκιά φαγητό και να κατέβει στο στομάχι, το χαμόγελο της, ολα οσα έχασε στο σεβαστεικο. Τα απλά και καθημερινά της λείπουν, και έτσι πλησιάζει τον Μπάμπη και οταν εκείνος της λέει ότι με το ποτό γίνεται ανέμελος την επηρεαζει. Αλλη στη θέση της Ασημίνας θα είχε τρελαθεί στο Σεβαστεικο. Θα έπαιρνε άλλες ουσίες, ψυχιατρικες. Επίσης εμένα μου αρέσει το πως παίζει ο ηθοποιός τον Μπάμπη. Αποδίδει καλά τον Μπάμπη. Εσείς πως περιγραφετε τον χαρακτήρα και την προσωπικοτητα του Μπάμπη και πως κατέληξε να εχει αυτόν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα?

 • GKA 007
  GKA 007Πριν 5 ημέρες

  Ο Μελέτης ο ...πειρατής αντέγραψε τον Bryan Ferry των Roxy Music στο## Love is the drug!!##

 • Ifigeneia
  IfigeneiaΠριν 5 ημέρες

  Μόνο εγώ θέλω την Πηνελόπη με τον Αλέξη ;

 • Nikos Raptis

  Nikos Raptis

  Πριν 4 ημέρες

  @my life is Maria 21 Τον Μελέτη τόν ρωτήσατε????

 • my life is Maria 21

  my life is Maria 21

  Πριν 5 ημέρες

  Κι εγωω πολυυ

 • Maria Tsiolakki
  Maria TsiolakkiΠριν 5 ημέρες

  Ο Λάζαρος λέει στην Λενιώ ότι Βόσκαρης πήρε πόδι και ότι εκείνη τον νίκησε. Πήρε αυτό που του άξιζε. Είπε η Ελένη του υπουργού. Αλλά της εγγυήθηκε ότι όλοι θα πληρώσουν. Όμως του είπε ότι ο Βόσκαρης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος. Στην οικογένεια των Σεβαστών βλέπουμε μια νέα άφιξη. Αυτή της Ανέτ. Καλώς ήρθες της λέει η Μυρσίνη. Χαίρεσαι που με βλέπεις ρωτάει τον Δούκα η Ανέτ.

 • Nikos Raptis

  Nikos Raptis

  Πριν 4 ημέρες

  Μαρία ,μεταξεί Δούκα καί Ανέτ,,συμβένει κάτι πολύ υποπτο,,,,,κρατίστετο αυτό,,καί μή τό ξεχνάτε.....

 • akali123 akali
  akali123 akaliΠριν 6 ημέρες

  Λαμπρο μου τι παιρνας κι εσυ...

 • akali123 akali
  akali123 akaliΠριν 6 ημέρες

  Ετσι και ο Βοσκαρης πειραξει το Λενιω... Θα γινει χαμός

 • Nikos Raptis

  Nikos Raptis

  Πριν 4 ημέρες

  Δέν κατάλαβα,,,διλαδί πόσο ποιό πολύ νά τήν πειράξει???

 • akali123 akali

  akali123 akali

  Πριν 5 ημέρες

  @Laoura Ballas βασικά δίκιο έχεις😀😀

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 5 ημέρες

  Πολύ φοβάμαι πως θα γίνει πάλι ο μεγάλος χαμός.

 • Bright Moon
  Bright MoonΠριν 6 ημέρες

  Θα ήθελα να υπογραμμίσω το εξής για όλα αυτά που γράφονται για ΜΠ και τα νέα πρόσωπα στη ζωή τους: Το θέμα δεν είναι αν ο εισαγγελέας αγαπάει την Πηνελόπη αλλά ποιόν ΘΕΛΕΙ η ίδια η Πηνελόπη. Και η Πηνελόπη είναι καθαρό οτι αγαπάει το Μελέτη. Στη ζωή η ευτυχία και η λύτρωση έρχονται μόνο όταν είσαι με εκείνον που πραγματικά θέλεις. Αν αποπειραθείς να αντικαταστήσεις το αληθινό συναίσθημα με το ψεύτικο θα δυστυχήσεις. Ο συμβιβασμός έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Αν δε μπορεί να είναι με τον Μ είναι προτιμότερο να μείνει μόνη της απο το να επιλέξει μια άοσμη σχέση που δε της προσφέρει τη ζωντάνια και την ακτινοβολία που της χάρισε εκείνος. Και γενικά, σταματήστε το αυτό το 'ο Αλέξης είναι καλό παιδί και θα την κάνει χαρούμενη' γιατί δεν ισχύει. Δε φτάνει ένα 'καλό' παιδί απο μόνο του για να φέρει ευτυχία τη στιγμή που δε το θέλεις ολοκληρωτικά.

 • Maria Tsiolakki
  Maria TsiolakkiΠριν 6 ημέρες

  Στην Αθήνα δεν μένει η Δρόσω. Ναι του απαντάει. Έχω καιρό να μάθω νέα της. Νοιάζομαι για την Δρόσω. Περίεργο τρόπο έχεις να το δείχνεις. Που να ήξερες Κωνσταντή τι άσχημο παρασκήνιο προηγήθηκε. Και ανάγκασε την Ασημίνα να μιλάει έτσι.

 • Sedath B
  Sedath BΠριν 6 ημέρες

  Λεπουλενβοσκαρι

 • Ginger Gin
  Ginger GinΠριν 7 ημέρες

  Αυτή η Ασημίνα έχει καταντήσει πιο κυνική κ μέγαιρα κ απ',τη Μυρσίνη Κ ο σύζυγος της ο πιο χλαπάτσας της υπόθεσης Αξίζουν ο ένας τον άλλον

 • Shiro

  Shiro

  Πριν 5 ημέρες

  Έχουν την ψευδαίσθηση πως επειδή κάνουν ότι κάνουν για κάτι καλύτερο διαφέρουν αλλά ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα. Οι Δούκας-Μυρσινη και Νικηφόρος-Ασημινα είναι τα δύο άκρα.

 • Eva Ts
  Eva TsΠριν 7 ημέρες

  Έχουμε κανένα σιγουρο σποιλ για βοσκαρη ή Πηνελόπη μελέτη?

 • Iwanna Gatidou

  Iwanna Gatidou

  Πριν 4 ημέρες

  @Bright Moon Το κακο ειναι πως θα τον περιμενει εξω απο τις φυλακες.Δε μπορει να μεινει ατιμωρητος για τα εγκληματα του οποτε καλο τελος δε θα χει.Ασε που θα συνεχισει δυστυχως την εγκληματικη του δραση με το Δουκα..

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 4 ημέρες

  @Bright Moon σωστή είσαι.

 • Bright Moon

  Bright Moon

  Πριν 5 ημέρες

  @Laoura Ballas Ο Μελέτης είναι το γραφτό της Πηνελόπης, κανείς άλλος. Έχω γράψει ένα μακροσκελές σχόλιο πιο πάνω όπου εξηγώ αναλυτικά τους λόγους. Και θα επιμένω όσο συνεχίζεται αυτή η σαχλαμάρα με τον Αλέξη.

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 5 ημέρες

  @Bright Moon Και εμένα δεν μου αρέσει το ύφος του Γραμματικού ώρες ώρες. Σαν κάτι να κρύβει και από τον εαυτό του τον ίδιο.

 • Bright Moon

  Bright Moon

  Πριν 6 ημέρες

  Γενικά η ιστορία τους έχει δρόμο ακόμα.Πολυ φοβάμαι ότι μετά την αναίρεση της συγγένειας,οπότε και θα θέλουν και θα μπορούν να είναι ξανά μαζί,θα τους βρούν καινούργια εμπόδια. Εικάζω από τον Γραμματικό (τον οποίο δε συμπάθησα ποτέ, μου κάνει ύπουλος)

 • Random person
  Random personΠριν 7 ημέρες

  Κωνσταντή σαγαπωωωωωω

 • αφανα Χριστίνα

  αφανα Χριστίνα

  Πριν 5 ημέρες

  @Random person ναι είναι όμορφος πολύ

 • Random person

  Random person

  Πριν 6 ημέρες

  @αφανα Χριστίνα ακριβώς και με τέτοια ομορφιά που έχει αυτός ο ηθοποιός κρίμα θα ταν

 • αφανα Χριστίνα

  αφανα Χριστίνα

  Πριν 6 ημέρες

  Εκεί που λες τι κακός που είναι εκεί γίνεσαι και αλοιφή έχει αισθήματα και αν δεν είχε πατέρα τον δούκα δεν θα ήταν έτσι

 • ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΔΟΣ
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΔΟΣΠριν 7 ημέρες

  Τελικά ο Βοσκαρης είναι το πιο τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης. Μεγάλε Μπισμπικη, βάζελε, γράφεις στο ρόλο σου.

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Όντως ο κύριος Μπισμπικης είναι ένας άριστος εξαιρετικός ηθοποιός αλλά και άνθρωπος απ' ότι έχω μάθει.

 • venia no
  venia noΠριν 7 ημέρες

  Πολύ μ' αρέσει το ειδύλλιο που εξελίσσεται μεταξύ Πηνελόπης και εισαγγελέα, ο οποίος φαίνεται να δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για εκείνη. Μπορεί το ζευγάρι Πηνελόπη-Μελέτης να βγάζει πάθος, χημεία, ερωτισμό, ωστόσο-εκτός από ξαδέρφια-είναι δυο εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες. Εκείνος ένας αδίστακτος φονιάς που διψάει για εκδίκηση και που ηδονίζεται σκοτώνοντας ανθρώπους, και εκείνη μια καλοσυνάτη, ήρεμη και καλόκαρδη κοπέλα που ούτε τρίχα δεν θα πείραζε από κεφάλι ανθρώπου. Πώς γίνεται αυτοί οι δύο να συμπορευτούν στη ζωή; Γιατί για να μακροημερεύσει μια σχέση δεν αρκούν μόνο το πάθος και ο έρωτας, αλλά χρειάζεται το ζευγάρι να δένεται με κοινές αξίες, με κοινή οπτική απέναντι στις δυσκολίες της ζωής. Και ο Μελέτης δεν νομίζω ότι μπορεί εύκολα ν' αλλάξει προς το καλύτερο (το είδαμε αυτό και στην περίπτωση του Κυπραίου που όσο και αν τον γλύκανε η αγάπη του προς την Ελένη, ο ίδιος δεν μπορούσε εύκολα να απαλλαγεί απ' τους δαίμονες του παρελθόντος του). Άλλωστε το αρρωστημένο πάθος της Πηνελόπης για τον Μελέτη πιστεύω ότι την τυφλώνει και δεν της επιτρέπει να καταλάβει επιτέλους ούτε τι εστί Μελέτης ούτε τι εστί σεβαστέικο. Ίσως η απομάκρυνσή της απ' την αρρωστημένη αυτή κατάσταση με τον Μελέτη και η σχέση της με τον εισαγγελέα την βοηθήσει να γίνει πιο ανεξάρτητη, πιο δυναμική και πιο έτοιμη να δει την αλήθεια για την οικογένειά της κατάματα.

 • Bright Moon

  Bright Moon

  Πριν 5 ημέρες

  Η Πηνελόπη και ο Μελέτης έχουν ένα καρμικό τελεσίδικο δέσιμο που δε μπορεί να ξεπεραστεί. Πιο πάνω έχω γράψει ένα μακροσκελές σχόλιο που εξηγώ αναλυτικά. Και τώρα να μην ισχύει η εγκυμοσύνη της Π, στο μέλλον σίγουρα θα μείνει έγκυος από το Μελέτη κάποια στιγμή.

 • Nikos Raptis

  Nikos Raptis

  Πριν 5 ημέρες

  @DayAndNightMusic DayAndNightMusic Τί ίδους μουσική μέρα καί νύχτα ?? τσιφτετέλια ? καρσιλαμάδες? η μπαγλαμάδες???

 • DayAndNightMusic DayAndNightMusic

  DayAndNightMusic DayAndNightMusic

  Πριν 5 ημέρες

  Ι

 • Nikos Raptis

  Nikos Raptis

  Πριν 5 ημέρες

  @Christine Rekliti Ναί ρέ παιδιά ,αλλά οι φύμες λένε ότι η Πηνελόπη είναι έγκιος από τό Μελέτη.......

 • Christine Rekliti

  Christine Rekliti

  Πριν 6 ημέρες

  Μακάρι!!!! Ο έρωτας φεύγει γρήγορα και μένει μετά ο άνθρωπος που αν δεν υπάρχει κάτι πιο βαθύ από το πάθος δεν μπορεί να φέρει διάρκεια. Η Πηνελόπη νομίζω ότι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι εστί Μελέτης. Και από μια τρομερή και φλογερή αγάπη εξελίσεται σε μίσος. Της αξίζει να είναι χαρούμενη γιατί δεν είναι χαζή ίσα ίσα. Απλά δυστυχώς έχει μπλέξει με χειριστηκούς ανθρώπους.

 • my life is Maria 21
  my life is Maria 21Πριν 7 ημέρες

  Πηνελόπη γραμματικός 🌹🌹🌹🌹💜🥰😍😚😚😚

 • my life is Maria 21
  my life is Maria 21Πριν 7 ημέρες

  Αγαπώ Ασιμηνα Δρόσω Ελένη ότι κ να κάνουν καλά ώρες ώρες με νευριάζουν πολύ

 • Laoura Ballas
  Laoura BallasΠριν 7 ημέρες

  Μόνο το Λενιώ έτρεχε για όλους και για όλα. Με αφάνταστη ευγένεια καλοσύνη μετριοπάθεια αντιμετώπιζε και όλες τις προσβολές. Μόνο για τις αδελφές της γινόταν θηρίο. Για τις αδελφές της θυσιάστηκε και κουβάλησε και τα δικά τους βάρη αλλά οι συμβουλές της πήγαν περίπατο. Ναι η Ασημίνα την επισκεπτόταν αλλά δεν με έπειθε πως το έκανε με την καρδιά της. Και πάλι όποτε συναντηθούν θα αρχίσουν πάλι τα παραστρατήματα κάθε είδους και το Λενιώ πάλι θα συμπαραστέκεται θα συμβουλεύει... Αλλά... Αποδεδειγμένα. Στου κουφού την πόρτα... Καιρός είναι το Λενιώ να μαζέψει τα κομμάτια του να κοιτάξει επιτέλους την δική της ζωή και μόνο και να σιγανοτραγουδησει πάλι κάτω από την λεύκα. Αυτή την φορά όμως οι μέλισσες θα έχουν φτιάξει αλλού φωλιά.

 • Christina Kontozidou
  Christina KontozidouΠριν 7 ημέρες

  Mprabo Eleni pou den kratises to stoma sou klisto kai ta ipes ola 1000 fores mprabo

 • Christina Kontozidou

  Christina Kontozidou

  Πριν 7 ημέρες

  @Laoura Ballas πάντα πιστεβω

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Η Ελένη ξεχωριζει.

 • Dimitra Papoutsaki
  Dimitra PapoutsakiΠριν 7 ημέρες

  Η Δρόσω μετάνιωσε που πήγε με τον άντρα της αδελφής της (Με το να είναι στην Τρούμπα και να μη φεύγει από εκεί τιμωρεί τον εαυτό της) Η Ασημίνα όμως δεν μετάνιωσε που πήρε το παιδί της Δρόσως

 • Dimitra Papoutsaki

  Dimitra Papoutsaki

  Πριν 4 ημέρες

  @my life is Maria 21 Δεν λέω πως αυτό που έκανε η Δρόσω ήταν σωστό αλλά μετάνιωσε που το έκανε ενώ η Ασημίνα δεν μετάνιωσε που πήρε το παιδί της Δρόσως.

 • my life is Maria 21

  my life is Maria 21

  Πριν 5 ημέρες

  @ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΔΟΣ akribos

 • ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΔΟΣ

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΔΟΣ

  Πριν 7 ημέρες

  Δροσο-τσουλίτσα είναι αλλά ας μην το λέμε....

 • my life is Maria 21

  my life is Maria 21

  Πριν 7 ημέρες

  Ηλιθιότητες το παιδί ασιμηνας μόνο η Δρόσω θα μπορούσε να μην το κάνει δεν λέω πρέπει να της δώσω εσύ μία ευκαιρία θα ήθελα και εγώ να τα βρουν..

 • kele 11
  kele 11Πριν 7 ημέρες

  Η σκηνή με το Λαμπρό και τον υπουργό μακράν η καλύτερη της σεζόν...

 • Sandybell
  SandybellΠριν 7 ημέρες

  Μπαζει πολύ αυτό που έγινε με Λενιώ κ Χατζιδου!!! Χωρίς να ακουστεί θόρυβος ή ότι πλησιάζει κάποιος, αυτή φοβήθηκε κ το έβαλε στα πόδια χωρίς να πυροβολήσει την υπουργοπουλα για να πάρει το αμάξι κ να ξεφύγει!!

 • Sandybell

  Sandybell

  Πριν 7 ημέρες

  @Αντωνης Παπ ακριβώς αυτό....

 • Αντωνης Παπ

  Αντωνης Παπ

  Πριν 7 ημέρες

  Στην πραγματικότητα η Χατζίδου θα τους είχε σκοτώσει όλους και θα είχε φύγει με το αυτοκίνητο.

 • zafeiroyla kardari
  zafeiroyla kardariΠριν 7 ημέρες

  Τι να πω χθες Δακρυσα με τη Λενιώ αλλά με τι δρωσο και τον Κωνσταντή που Δακρυσε στο ραντεβού που είχαν στο παγκάκι πολύ τεργιαστο ζευγάρι ,

 • Aris Voglis
  Aris VoglisΠριν 7 ημέρες

  😍😍😍😍

 • Χαρά Χ.
  Χαρά Χ.Πριν 7 ημέρες

  Την στιγμή που βούρκωσε ο Κωνσταντής, την στιγμή που ο Λάμπρος μίλησε στον υπουργό ήταν οι πιο δυνατές σκηνές . Ένα τεράστιοοο μπράβο!! 💯

 • Χαρά Χ.

  Χαρά Χ.

  Πριν 6 ημέρες

  @Kassi Lapoussi συμφωνώ απόλυτα

 • Kassi Lapoussi

  Kassi Lapoussi

  Πριν 6 ημέρες

  Η σκηνη του Λαμπρου με τον υπουργο απιστευτα δυνατη. Ρεσιταλ υποκριτικης τεχνης και απο τους δυο.

 • //Triadafyllo //
  //Triadafyllo //Πριν 7 ημέρες

  Μπραβο στον Υπουργο !! Του βγαζω το 🎩ελο🌹❣✌

 • //Triadafyllo //

  //Triadafyllo //

  Πριν 3 ημέρες

  @GKA 007 Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου , μονο προσοχη και ο θεος να βοηθησει ολο τον πλανητη , δυσκολα τα πραγματα🤥👍

 • GKA 007

  GKA 007

  Πριν 3 ημέρες

  @//Triadafyllo // Καλημέρα να είσαι καλά και να προσέχεις!!Ο κακός καιρός θα περάσει τώρα από αλλού είναι ο κίνδυνος !!🌹🌹☕☕👋

 • //Triadafyllo //

  //Triadafyllo //

  Πριν 3 ημέρες

  @GKA 007 Καλημερα φιλε μου καλα ειμαι σευχαριστω εσυ?? χτες βραδυ το ειδα και ηταν αργα , γιαυτο δεν σουγραψα Ο καιρος μασ τα χαλαει λιγο αλλα, τι να κανουμε ? αυτο δεν μπορουμε να το αλλαξουμε 👋🌹☕

 • GKA 007

  GKA 007

  Πριν 4 ημέρες

  @//Triadafyllo // Καλοοο μεσημέρι !!Είσαι καλά ??🌹🌹🌞🥗👋

 • //Triadafyllo //

  //Triadafyllo //

  Πριν 6 ημέρες

  @GKA 007 και πολυ καλα κανεις και γω προαεχω φιλαρακι να εισαι καλα👋🤗

 • anna kouzina
  anna kouzinaΠριν 7 ημέρες

  Η δροσω μοιαζει με τη νορα βαλσαμη στο εργο οι βασεις και η βασουλα

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  @my life is Maria 21 οπότε και εγώ είμαι μαμά σου σαν την μαμά σου. Σχεδόν ίδια η Νόρα με την Δροσω.

 • anna kouzina

  anna kouzina

  Πριν 7 ημέρες

  Ειναι ολοιδιες

 • my life is Maria 21

  my life is Maria 21

  Πριν 7 ημέρες

  Ναιιι Αυτό λέει η μαμά μ

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Και εμένα αυτήν την ταινία μου θύμισε. Μπράβο που το επεσημανες.

 • Mary D
  Mary DΠριν 7 ημέρες

  Ο δούκας πως ζούσε μόνο τόσα χρόνια.. Εδώ Καραντίνα είμαστε κάτι μήνες και έχουμε ψοφήσει.. Λένε ότι όποιος μπορεί να μείνει μόνος του είναι θεός ή θηρίο.. Θεός ο Δούκας δεν νομίζω να είναι οπότε τι μένει; Το θηρίο

 • Αντωνης Παπ

  Αντωνης Παπ

  Πριν 7 ημέρες

  @Laoura Ballas Ο Δούκας δεν νιώθει ενοχές. Ακόμα και η εσχάτως συγκαταβατική στάση του είναι ελιγμός.

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Θηρίο στο κλουβί των τύψεων και των ενοχών.

 • Mary D
  Mary DΠριν 7 ημέρες

  Κωνσταντής και Δροσω.. Δεν λέω και με τον Τάκη έχουν χημεία αλλά το γυαλί έσπασε και δεν ξανακολλα, την κοροϊδευε τόσα χρόνια.. Κωσταντής Δροσω μόνο 🥰

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 5 ημέρες

  @Nikos Raptis Όλο ασχημες ανατροπές έρχονται Νίκο μου. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν δεν είναι δυνατόν να κατανοήσουμε τι έχουν πάλι στο μυαλό τους.

 • Nikos Raptis

  Nikos Raptis

  Πριν 5 ημέρες

  @Laoura Ballas Οφόβοσου Λάουρα είναι βάσιμος ,,,μού φένετε πώς ερχοντε άσχημες ανατροπές.....

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Μακάρι να αλλάξει η ζωή της με τον Κωνσταντή. Και ποιός δεν το θέλει... Αλλά με όλες αυτές τις ανατροπές που έχει αυτή η σειρά φοβάμαι μην το χαλάσουν πάλι.

 • Lily Teegan

  Lily Teegan

  Πριν 7 ημέρες

  Ε μα ναι!

 • Βασιλης Κατσελος
  Βασιλης ΚατσελοςΠριν 7 ημέρες

  Δουκα εκτος απο κιαρατας εισαι και μεγαλο καθηκι αλλα ετσι ειναι και στη ζωη κακο σκυλι ψοφο δεν εχει

 • Laoura Ballas
  Laoura BallasΠριν 7 ημέρες

  Το είχα ξαναγράψει αλλά τώρα το πιστεύω πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Αυτό το καημένο όμορφο Λενιώ έτσι μου έγινε συνήθεια να την ονομάζω την Ελένη . Το Λενιώ. Το Λενιώ έχει φορτωθεί όλες τις αμαρτίες του κόσμου τούτου. Κουβαλάει όλο το βάρος του κόσμου. Το εξιλαστήριο θύμα της όλης ιστορίας είναι η Ελένη. Φαντάζομαι πως η λεύκα είναι το Λενιώ και όλες οι μέλισσες που πετούν τριγύρω της είναι όλοι μα όλοι οι υπόλοιποι. Μόνο που η δική της λεύκα ήταν η πιο ψηλή. Μόνο στην Ελένη άξιζε να γίνει μάνα . Με κυνηγούν οι μέλισσες και εσύ που δεν με θέλησες...

 • Thanasis Moustakakis
  Thanasis MoustakakisΠριν 7 ημέρες

  Έτσι Κωνσταντή βάλε την κακιασμένη Ασημίνα στην θέση της

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 5 ημέρες

  @my life is Maria 21 Ποια κάνει την σοφή... Δεν κατάλαβα.

 • my life is Maria 21

  my life is Maria 21

  Πριν 5 ημέρες

  @Laoura Ballas μας κάνει και τη σοφή 🤭🤭🤭🤔😂

 • Sandybell

  Sandybell

  Πριν 7 ημέρες

  @Laoura Ballas σίγουρα...όλα είναι θέμα παιδειας

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Η αγωγή μετρά περισσότερο από την καταγωγή.

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  @Sandybell ναι άμα βρίσκεσαι απότομα από τα αλώνια στα σαλόνια δικαιολογημένα καβαλάς το καλάμι. Αυτό βέβαια εξαρτάται από τον άνθρωπο μιας και έχω ζήσει παρόμοια περίπτωση και η συγκεκριμένη κυρία συνέχισε να είναι ταπεινή ευγενής και πιο κυρία από τις κυρίες. Ήταν μια γυναίκα που γεννήθηκε κυριολεκτικά μέσα στα χωράφια. Κι όμως... Τις έβαλε όλες κάτω. Γι αυτό επιμένω πως παίζει ρόλο η μαγια που λέμε του ανθρώπου και όχι η καταγωγή του

 • parthelia anstasiadou
  parthelia anstasiadouΠριν 7 ημέρες

  η δροσω με αυτα τα ρουχα μοιαζει με τη σιλβη απ τα μαυρα μεσανυχτα

 • Louisa Bella

  Louisa Bella

  Πριν 4 ημέρες

  🤣🤣🤣

 • Greek Man
  Greek ManΠριν 7 ημέρες

  Αναμένουμε το επεισόδιο της Δευτερας για την νεα σαπουνόπερα εποχής του αντ1

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 4 ημέρες

  @Nikos Raptis θα συνεχίσεις Νίκο μου να παρακολουθείς την σειρά ότι και να γίνει για να μιλάμε.

 • Nikos Raptis

  Nikos Raptis

  Πριν 5 ημέρες

  @Laoura Ballas Λάουρα καλημέρα,,από ότι είδα σέ κάτι τρελερ η Ασσημίνα δέν πλένει μόνο τά ρούχα τού σκερβελέ ,,κάνει καί κάτι αλλο,,οπότε εάν επαληθευτεί θά χάσετε ένα καλόν φίλο ,,καί λοιπαμε πού καί εγώ θά σας χάσω,,,,,,,ελπίζω οι σεναριογράφοι νά μην είναι τόσο ηληθιοι.......

 • //Triadafyllo //

  //Triadafyllo //

  Πριν 7 ημέρες

  @Laoura Ballas χα χα καλο🤣✌

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Αμάν πια με την σαπουνόπερα. Ας πάνε να πλύνουν στην σκάφη παρέα με την Ασημίνα τα ρούχα του Μπάμπη.

 • //Triadafyllo //

  //Triadafyllo //

  Πριν 7 ημέρες

  Και σχολια δεν χανεις εεεεε🤣?? Μονο🐝🐝🐝 Και λεγεεε οτιι θεςςςς

 • theodoros oikonomidis
  theodoros oikonomidisΠριν 7 ημέρες

  Η Άνετ είναι από τις αγαπημένες μου, χαίρομαι που επέστρεψε!!!!!

 • theodoros oikonomidis

  theodoros oikonomidis

  Πριν 4 ημέρες

  Δεν χρειάζεται να μου μιλαται στον πληθυντικό παιδί είμαι και χαίρομαι που συμφωνητε!

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Η αννετ είναι κυρία και άνθρωπος. Συμφωνώ μαζί σας. Αθάνατη κυρία Δανδουλάκη...

 • morten 21
  morten 21Πριν 7 ημέρες

  Βοσκαρη συνέχισε σε στηρίζουμε εμείς οι οπαδοί σου ......αλάνι μου εσύ !!!!!!

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 5 ημέρες

  @//Triadafyllo // Πολύ ενδιαφέροντα αυτά τα νέα για τον καλό παπού. Τσίπουρο και κρασάκι... Μπράβο του.🥃🍇

 • morten 21

  morten 21

  Πριν 6 ημέρες

  @//Triadafyllo // 🍷🎶🎷 sade-keep looking.......και καλό απόγευμα 😉🌹

 • //Triadafyllo //

  //Triadafyllo //

  Πριν 6 ημέρες

  @morten 21 Τον χαιρομαι τον χαιρομαι εε για μας το κανει για την οικογενεια οχι για εμποριο αα κανει και κρασακι πολυ νοστιμοοοο

 • morten 21

  morten 21

  Πριν 6 ημέρες

  @//Triadafyllo // κάποτε πίνανε όλοι ούζο τα τελευταία χρόνια επικράτησε το τσίπουρο .....πάντως να δούμε για πόσο ακόμη θα επιτρέπεται να κάνουν τσίπουρο οι άνθρωποι στα τσιπουραδικα! Το ακούω αυτό πρόσφατα μου είπε φίλος πήγε αγοράσει ρίζες για σπείρει αμπέλι ....του είπαν απογορευται ...... μπράβο στον παππού να χαίρεσαι τον παππού και το τσίπουρο του παππού!😀

 • //Triadafyllo //

  //Triadafyllo //

  Πριν 6 ημέρες

  @morten 21 εγω ειναι original γιατι το κανει ο παππους μου 😁

 • Danae Kis
  Danae KisΠριν 7 ημέρες

  Ο Κωνσταντής, για άλλη μια φορά,(βλ.Θεοδοσία που την είχε βοηθήσει χωρίς κάποιο ανταλαγμα) αποδεικνύει ότι έχει καλά στοιχεία στον χαρακτήρα του, στο παγκάκι είχε σχεδόν δακρύσει στην ιδέα ότι δεν μπορούσε να σώσει την Δροσω από την κατρακύλα της..

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 5 ημέρες

  @Nikos Raptis Και πολύ καλά κάνεις. Αυτό με τον όροφο ... Έξυπνο.

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 5 ημέρες

  @Shiro Πολύ σωστό αυτό που έγραψες και πολύ αληθινό. Δεν ήταν οι Σεβαστοί προσκολλημένοι τόσο πολύ επάνω του. Μπράβο σου.

 • Shiro

  Shiro

  Πριν 5 ημέρες

  Ο Κωνσταντής ήταν λίγο το παραπεταμενο της οικογένειας. Ο Δούκας αδυναμία στον Σέργιο,η Μυρσίνη στον Νικηφόρο. Κοίτα να δεις που ενώ τον λυπομουνα για αυτό ίσως εν τέλει αυτός να είναι ο λόγος που έχει κάποια καλά στοιχεία, το ότι ήταν δεν ήταν οι Σεβαστοι προσκολλημένοι πάνω του .

 • Nikos Raptis

  Nikos Raptis

  Πριν 5 ημέρες

  @Maria Maria Μαρία δέν καταλαβένω τίείναι αυτό τό θ ,,,,ξερεις εγώ είμαι καί λίγο αργόστροφος,,,,

 • Maria Maria

  Maria Maria

  Πριν 5 ημέρες

  @Nikos Raptis θ

 • Evelin Rekoumi
  Evelin RekoumiΠριν 7 ημέρες

  Ποιος πιστεύει πως ο Βόσκαρης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος να κάνει like 👍

 • Demy_MM Demy_MM
  Demy_MM Demy_MMΠριν 7 ημέρες

  Μπορεί να μην είναι πρωταγωνιστές αλλά η χθεσινή σκηνή του Κωνσταντή με την δροσω στο παγκάκι ήταν η πιο ωραία από όλο το σήριαλ ❤️❤️ τους θέλω μαζί.. Από τότε στα πρώτα επεισόδια που μιλούσαν στην βρύση

 • Nikos Raptis

  Nikos Raptis

  Πριν 4 ημέρες

  Είναι πρωταγωνιστές.....

 • Katerina Tsiak

  Katerina Tsiak

  Πριν 5 ημέρες

  @Laoura Ballas καλες εποχες για το διαφανι...

 • Hra Cnstas85

  Hra Cnstas85

  Πριν 6 ημέρες

  Σε αυτό το σήριαλ είναι ολοι πρωταγωνιστες δεν υπάρχουν δεύτεροι ρολόι είναι όλο το καστ επαγγελματίες!!!!!! Μου αρέσει σεναριακά π ο κάθε χαρακτήρας έχει περάσει τα δικά τ «αγκάθια» δεν είναι μόνο 1-2 κυρια άτομα π συνήθως βλέπουμε στα σήριαλ ο κάθε ένας είχε την δικιά τ επανάσταση γ αυτό κ είναι ενδιαφέρον

 • Sandybell

  Sandybell

  Πριν 7 ημέρες

  Από τότε ναι...κ στους στάβλους που είχαν φιληθεί! Ταιριάζουν full

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Και εγώ την σκηνή στην βρύση θυμάμαι....

 • Εlena Tse
  Εlena TseΠριν 7 ημέρες

  Για την Δροσω θα πω το εξής ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλετω.. Τέλος...Συγγνώμη αλλά είναι η αλήθεια.. Ολοι έχουν πέσει να φάνε την Δροσω χωρίς να μπαίνουν στην διαδικασία να καταλάβουν ότι όλοι είμαστε άνθρωποι κάνουμε λάθη.....

 • Mar Mar

  Mar Mar

  Πριν 5 ημέρες

  @peny koutra Ουτε στην Δροσω θα δώσει ο μικρός συγχαρητήρια οταν μάθει πως τον έκανε και τι έκανε στη θετη του μάνα.

 • Mar Mar

  Mar Mar

  Πριν 5 ημέρες

  @peny koutra Αυτό σου εξηγώ. Η Δροσω αυτοτιμωρειται αλλά όχι λόγω της Ασημίνας. Λόγω των στερεοτυπων. Η Δροσω ηταν θυμα ημτων κοινωνικών στερεοτυπων. Το ίδιο και η Ασημίνα. Η Δροσω δίνει το παιδί για να μην είναι η ανύπαντρη με το μπάσταρδο που πήγε με τον γαμπρό της. Η Ασημινα το δέχεται για να μην είναι η δακτυλοδειχτουμενη ζωντοχήρα (θυμισου Θεοδοσία) που είναι και στερφα. Αυτα τα 2 στερεότυπα εκμεταλλευτηκε η Μυρσίνη και τις έπεισε και τις δυο. Την Ασημινα βέβαια την επηρέασε στο να δει την Δροσω ως μια συμφεροντολογα, και την Δροσω να δει την Ασημίνα ως μια αδικημένη για την οποία πρέπει να εξιλεωθεί. Κυριως ομως τα στερεότυπα. Θύματα και οι 2 μικρές αδελφές.

 • peny koutra

  peny koutra

  Πριν 5 ημέρες

  @Mar Mar Οχι δεν αλλαζει τα οσα εκανε η Δρωσο εχεις δικιο αλλα πια εχει φτασει στο σημειο να τημωρει τον εαυτο της με απανθρωπους τροπους κι ολα αυτα εξ αιτιας της Ασημηνας. Ομως καποια στιγμη πρεπει να παψει να πληρωνει μονο εκεινη και να δουν και οι αλλοι τα δικα τους λαθη. Α και κατι ακομα μηπως νομιζεις οτι οταν ο μικρος μαθει την αληθεια γιατι θα τη μαθει καποια στιγμη θα δωσει συγχαρητηρια στην Ασημηνα τη Μυρσηνη και τον Νικηφορο για τον τροπο που φερθηκαν στη μανα του;

 • Mar Mar

  Mar Mar

  Πριν 5 ημέρες

  @peny koutra Χαιρομαι για σένα! Οπότε κατανοείς την αστοχία της έκφρασης "πέσατε να την φάτε" . Καλή σου συνέχεια.

 • Mar Mar

  Mar Mar

  Πριν 5 ημέρες

  @peny koutra Το αν πληρώσει ο Νικηφόρος, δεν αλλάζει την προδοσία της Δροσως. Το αν κερατωσε ο Νικηφόρος, δεν αλλάζει την προδοσία της Δροσως. Το πως είναι ο γάμος Νικηφόρου-Ασημινας, δεν αλλάζει την προδοσία της Δροσως ουτε το οτι εδωσε το παιδι. Αν το μέλημα της ηταν να ευχαριστήσει την Ασημινα, δεν θα αλλάζε γνωμη οταν εμφανίστηκε ο Ιορδανης και θα ήθελε να το κρατήσει μαζί του. Η Δροσω δίνει το παιδί λόγω κοινωνικών στερεοτυπων. Στιγματισμος. Δες το συγκεκριμένο μήνυμα της σειράς. Η Δροσω δεν ακουσε ουτε τον κυρ Ανεστη που την προειδοποιουσε για τον ποιον του Τάκη και κατέληξε μαζί του.Η Δροσω τωρα είναι 25 και τα λάθη συνεχίζονται. Είναι αδυναμη, αφελής, παρορμητική. Αυτόν το χαρακτήρα μέχρι στιγμής αντιπροσωπεύει, οπως η Ελένη αντιπροσωπευει την δυνατή και προσγειωμένο γυναίκα.

 • thomaiv.
  thomaiv.Πριν 7 ημέρες

  Νομιζω η φιγούρα του Μιλτιάδη αρχίζει να ξεπερνά τα ορια κ καλύτερα να την αλλαξουν γιατι βαραίνει πολυ το κλιμα. Μονο εγω θελω Δροσω- Κωνσταντή μαζι καθώς κ Ριζω-Προυσαλη;😂😂

 • Κατερινα Πιερρακεα

  Κατερινα Πιερρακεα

  Πριν 6 ημέρες

  Και εγω τους θέλω σα ζευγάρι αυτούς που ειπεςς

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Τον καημένο τον Μιλτιάδη πρέπει να τον συνεφέρουν. Έχει να δώσει πολλά ο κύριος Γάλλος μιας και είναι οσκαρικός ηθοποιός. Ας τον απαλλάξουν από αυτό το μαρτύριο του τρελού. Ας τον αναστήσουν να δούμε τον παλιό Μιλτιάδη. Φτάνει τόσο θρίλερ. Χαντακωνουν έτσι και τον κύριο Γάλλο. Αδικία.

 • GKA 007

  GKA 007

  Πριν 7 ημέρες

  Τον Κωνσταντή με την Δροσω δεν θα τους δείτε ζευγάρι και καθειστε να σκεφτείτε το γιατί!!Η Ριζω και ο Προύσαλης θα γίνουν ζευγάρι με παπά και κουμπάρο!!Τον παπά τον έχουν τον κουμπάρο ψάχνουν!!

 • Sandybell

  Sandybell

  Πριν 7 ημέρες

  Όχι μόνο εσύ!!είναι πολύ ταιριαστά ζευγη κ τα δύο ♥️όσο για Μιλτιάδη, είναι μια σκιά στο σίριαλ κ όντως αν δεν αποσκοπεί κάπου η κατάσταση του, καλύτερα να τον κάνουν κάτι άλλο γτ κουράζει.

 • Lily Teegan

  Lily Teegan

  Πριν 7 ημέρες

  Σιπαρω και τα δύο ζευγάρια

 • Anna Αnna
  Anna ΑnnaΠριν 7 ημέρες

  Μπραβο η Ασημινα αλλαγες,εγινε κυρια του σπιτιου🤣🤣

 • Mar Mar

  Mar Mar

  Πριν 7 ημέρες

  @Laoura Ballas Στο Σεβαστεικο υπάρχει αυτή η παράδοση. Όποιος κάνει κουμάντο στην περιουσία και φέρνει τα χρήματα στο σπίτι είναι ο κυρης του σπιτιού και η γυναίκα του η κυρία του σπιτιού. Τωρα ο κυρης είναι ο Νικηφόρος και η κυρία του σπιτιού η Ασημινα. Και το ξέρει αυτό η Μυρσίνη και ο Δούκας.

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  @my life is Maria 21 η Έλλη δηλαδή η Ασημίνα η ηθοποιός Έλλη είναι το καλύτερο πλάσμα του κόσμου. Έχω γράψει εδώ γιατί...

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  @Mrs Lyds είπαμε .. Το κουμάντο είναι ωραίο και ποιός δεν το θέλει ειδικά οταν αποκτάει ξαφνικά τόσα χρήματα. Πρώτα όμως διορθώνεις την ζωή σου και της κάνεις σωστό κουμάντο και μετά διαχειρίζεσαι περιουσίες . Και μην παρεξηγηθω. Την Έλλη δηλαδή την Ασημίνα την ηθοποιό την λατρεύω σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό μιας και είναι γνωστή μιας πολύ καλής μου φίλης.

 • Mrs Lyds

  Mrs Lyds

  Πριν 7 ημέρες

  @Laoura Ballas απ την στιγμή που ο Δούκας πέρασε την περιουσία στον γιο του τον κάνει αυτομάτως το κεφάλι του σπιτιού και την γυναίκα του κυρία του σπιτιού! Η Ασημινα κάνει κουμάντο στο σπίτι πλέον!

 • my life is Maria 21

  my life is Maria 21

  Πριν 7 ημέρες

  Η ασιμηνα υπέροχη 🥰🥰🥰

 • M4GGAMER99
  M4GGAMER99Πριν 7 ημέρες

  Ποσό κακό που το κόψαν την Παρασκευή!!

 • Katerina Tsiak

  Katerina Tsiak

  Πριν 5 ημέρες

  ο,τι χειροτερο! ειδικα με καραντινα τωρα.. :-(

 • Arg_795 TIK TOK

  Arg_795 TIK TOK

  Πριν 5 ημέρες

  @Ioanna Ksenou xaxaxa😅

 • Ioanna Ksenou

  Ioanna Ksenou

  Πριν 5 ημέρες

  Γιατιιιιιι???? Γιατί το έκοψαν.....??? Ψαχνόμουν κι εγώ... Κοίταζα το ημερολόγιο στο κινητό να δω τη μέρα ειναι"..... 😁😁🙃🙃😉😉😂

 • Arg_795 TIK TOK

  Arg_795 TIK TOK

  Πριν 6 ημέρες

  @purple 1 έπαθα τοα ίδια σκατα άνοιξα την τηλεόραση και είχε βάλει ελληνικό

 • V Vasiliki

  V Vasiliki

  Πριν 6 ημέρες

  @purple 1 ισχύει φουλ αυτό!

 • My Greek Sunshine
  My Greek SunshineΠριν 7 ημέρες

  Ο Δούκας είναι με την Μυρσίνη σκληρός σαν το Βιτάμ

 • My Greek Sunshine

  My Greek Sunshine

  Πριν 7 ημέρες

  @Sandybell το κέρατο όχι γιατι στην γυναίκα του είναι πολύ πιστός και πότε δεν κοιτάει άλλη. Ούτε κοριτσάκια ούτε τίποτα. Ομως εφόσον είναι τόσο άδικος με όλους, ας αδικηθεί κ αυτός κάπου (γιατί κατα τα άλλα ότι ποινή και να του δώσεις του αξίζει, τα χει κάνει όλα κ ο ίδιος, δεν θα είναι αδικία)

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Ας φάνε και οι κακοί ένα μπερτακι ξύλο να δούμε... Όχι μονά ζυγά όλα δικά μας... Να δούμε και από την άλλη πλευρά πόσα απίδια χωράει ο σάκος...

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  @Sandybell πολλά τραβάει ο οργανισμός τους γενικά πολλών εκεί μέσα. Αυτό που προέχει είναι ένα γερό ξύλο ... αλλά... ξύλο.

 • Sandybell

  Sandybell

  Πριν 7 ημέρες

  Το τράβαγε ο οργανισμός του το κερατο

 • Babis Athens R
  Babis Athens RΠριν 7 ημέρες

  🐑🐑🐑🐑🐑μπεεεεεεεε🐑🐑🐑🐑🐑μπεεεεεεεεε

 • morten 21

  morten 21

  Πριν 7 ημέρες

  Μόνο ΑΕΚ 💣 ασ'τους να λένε

 • my life is Maria 21

  my life is Maria 21

  Πριν 7 ημέρες

  Σκάσε

 • Ελένη Κάτσινα
  Ελένη ΚάτσιναΠριν 7 ημέρες

  Γιατί ποτε κανεις δεν ρωτάει αν η δροσω νοιαζονταν όλα αυτά τα χρόνια για την Ελένη ή την Ασημίνα; (τουλάχιστον η τελευταία την επισκέπτονταν συχνά πυκνα)

 • Mar Mar

  Mar Mar

  Πριν 3 ημέρες

  @Shiro ΥΓ: θεωρώ πως το σεναριο εστιάζει πολύ α. στα παιδικά βιώματα των ηρώων και πως αυτά καθορίζουν τις μετέπειτα συμπεριφορές και πράξεις β)Τις πράξεις γονέων και πως αυτές επηρεάζουν καταλυτικα μελλοντικές συμπεριφορές των παιδιων (αμαρτίαι γονέων παιδευουσι τεκνα) γ) κοινωνικά στερεότυπα εποχής (που βιαζαν τις ψυχές των ανθρωπων) . Οταν επαναλαμβανονται, τα λες κσι μοίρα.

 • Mar Mar

  Mar Mar

  Πριν 3 ημέρες

  @Shiro Ο χαρακτήρας του ανθρώπου αρχιζει να σχηματίζεται από τα πρώτα παιδικά χρόνια , όχι στην εφηβεία για αυτο και παίζουν καταλυτικό ρολο τα βιώματα κάποιου στην παιδική ηλικία, ακόμα και στην βρεφική. Πλεον η εμβρυική ψυχολογία αποδίδει πολλά και στα ερεθίσματα που λαμβάνει το έμβρυο. Στην προεφηβεια , το άτομο αναπτύσσει την κριτική του σκέψη. Στην εφηβεία και στην ηλικία των 17 χρόνων, το άτομο γνωριζει πολύ καλά το σωστό και το λάθος κυρίως όσον αφορά τις διαπροσωπικες του σχέσεις και έχει ήδη ένα σύστημα αξιών. Οποτε, όχι δεν σχηματίζεται στην εφηβεία ο χαρακτήρας. Συμφωνώ απόλυτα ομως σε οτι αναφέρεις για τα βιώματα των παιδιων πχ την Δροσω που δεν γνώρισε μητέρα, την Ελενη που ήταν πρωτοτοκη και απο μικρούλα έγινε "μανα", τον Σεργιο κλπ . Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Απο τα πιο όμορφα σχόλια γιατί έχουν προέλθει από αναλυτική και συνδυαστική σκέψη και καθόλου επιφανειακή προσέγγιση. Ευγε! 👏👏👏

 • Shiro

  Shiro

  Πριν 4 ημέρες

  @Mar Mar ο χαρακτήρας τότε χτίζεται,στην εφηβεία. Το πώς αντέδρασαν οι αδερφές της δεν είναι μέτρο για το πώς πρέπει να αντιδράσει η Δροσω. Η Ασημίνα πέρασε ποιο νορμάλ εφηβεία αλλά πώς κατέληξε? Το Λενιώ από την άλλη φορτώθηκε τον ρόλο της Μάνας από πολύ μικρή και για αυτό έχει τον χαρακτήρα που έχει και δεν παραστρατησε. Η Δροσω τώρα μάνα δεν γνώρισε να έχει ως πρότυπο ,ήταν και η μικρότερη άρα η παραχαιδεμενη.. Το να έχεις τους πάντες από πάνω σου δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα μεγαλώσεις σωστά , κάποιοι μπουχτιζουν που δεν είναι όσο αυτόνομοι όσο κάποιοι άλλοι και συνήθως γίνονται φυγοπονοι και δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες γιατί έχουν συνηθίσει κάποιος από τους προστάτες τους να το κάνει. Αυτό έκανε και η Δροσω ,τι είπε στον Κωνσταντή θυμάστε? Οπουδήποτε είναι καλύτερα από το Διαφανι ,δεν μπορεί να πάρει την ζωή της στα χέρια της και ψάχνει περιστασιακές λύσεις αντί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Δεν την δικαιολογώ αλλά ούτε την συγκρίνω. Εν τέλει αυτή η σειρά έχει να κάνει με το πώς όλα έχουν μια συνέχεια,πως το ένα φέρνει το άλλο και πως τα παιδιά των εκάστοτε επηρεάστηκαν από τον τρόπο που μεγάλωσαν και έπραξαν ανάλογα. Ο Σέργιος ήταν αυτός που ήταν και φέρθηκε όπως φέρθηκε εξαιτιας του ότι οι επιρροές του ήταν ο Δούκας κ ο Βοσκαρης . Η Ελένη έπραξε όπως έπραξε επειδή από μικρή στις ευθύνες δεν ήταν από τα γυναικακια που θα δεχόντουσαν το οτιδήποτε ,και δεν μιλάω μόνο για το φόνο αλλά και το γεγονός πως δεν ήθελε η πρώτη νύχτα του γάμου της να είναι άθλια τη στιγμή που οποιαδήποτε άλλη εκείνη την εποχή θα έλεγε και ευχαριστώ. Είχε μάθει να ορίζει την ζωή της και για αυτό δεν έγινε θύμα του Σεργίου και ούτε άφησε τις αδερφές της να γίνουν. Έτσι και η Δροσω διαμορφώσε χαρακτήρα με βάση τα βιώματα και τον περίγυρο της . Το λες και μοίρα κατά κάποιον τρόπο .

 • Nikos Raptis

  Nikos Raptis

  Πριν 4 ημέρες

  @Mar Mar Ηπαρχει περίπτωση νά πώ εγώ κάτι γιάυτά πού γράφεις??? οχι βαίβεα,,συμφωνώ μαζήσου πρίν τά γράψεις.....καλήσου μέρα......

 • Mar Mar

  Mar Mar

  Πριν 5 ημέρες

  @Nikos Raptis Δεν είναι μονο της εφηβείας, είναι και ο χαρακτήρας. Και η Ελενη υπήρξε έφηβη, και η Ασημινα. Η Δροσω όμως είναι η παρορμητική. Τωρα είναι 25 και πάλι λάθη κάνει.

 • Fαy Purpouliα
  Fαy PurpouliαΠριν 7 ημέρες

  ♓ρθε η ώρα της δικαιοσύνης για την αδικημένη μας ♌ενιώ ...🗼τσα φιλάκια στον εισαγγελέα που εℹναι ο άντρας ο απο μόνος του φτιαγμένος. Καιρός ήταν να βρεθεℹ η αληθινή αγάπη για την Πηνελόπη. ¥Σ : 🅱όσκαρης : ανελέιτ😈s, μισ👎γℹνης, , βασανιστής και ανήθικος.

 • Fαy Purpouliα

  Fαy Purpouliα

  Πριν 7 ημέρες

  @Laoura Ballas Μπα δεν νομℹζω ...

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Να βγάλει και τα γαλόνια να ξεστολιστει μπας και ηρεμήσει... Που δεν το βλέπω βέβαια. Γιατι χαντακωνει και την στολή που φοράει.

 • Thalia if

  Thalia if

  Πριν 7 ημέρες

  Μια χαρά τον στόλισες! 🤣

 • Panos GP
  Panos GPΠριν 7 ημέρες

  Δεν προλαβαινουμε τις εξελιξεις!! Ολοι θα πληρωσουν καποια στιγμη......

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Όλοι. Όχι μονά ζυγά όλα δικά μας. Να δούμε και από την άλλη πλευρά εάν φάνε το βρωμοξυλο της ζωής τους πόσα απίδια χωράει ο σάκος...

 • Laoura Ballas

  Laoura Ballas

  Πριν 7 ημέρες

  Ελπίζω .

 • ΜΠΟΥΖ ΘΡΥΛΟΣ 7 Tsd
  ΜΠΟΥΖ ΘΡΥΛΟΣ 7 TsdΠριν 7 ημέρες

  Ο οργισμενος βοσκαρης που ζητάει εκδίκηση, και ένας υπουργός έτοιμος για όλα.

Επόμενο